Moderator

En moderators opgave er at lave den perfekte dag – ikke at være showmaster, stand-up-komiker eller kendt ansigt.

Det kræver stor grad af forberedelse, stor empati og forståelse for virksomhedens aktuelle situation og ikke mindst ønskede position. Og så er det afgørende at have en ledelsesmæssig indsigt og erfaring.

Du kan sagtens finde moderatorer og ordstyrere, der er langt mere kendte end Peter Brüchmann. Men 20 års ledelseserfaring er ikke hverdag i den funktion. Som fundament for den perfekte dag eller konference, workshop, osv. tager Peter Brüchmann ofte på besøg i virksomheden på forhånd til dialog om, hvor virksomheden befinder sig lige nu, hvilken kontekst, man arbejder med netop nu, hvilke stakeholders – mellemledere, medarbejdere, bestyrelse – der befinder sig i salen og hvilken strategiske vision, der arbejdes med. Det et denne forberedelse, der er nøglen til den vellykkede dag. Moderator-rollen kan både rumme oplæg, fælles introduktion eller bare den rene moderator-rolle.

Her nogle evaluerings-tilkendegivelser fra ’High Performance Dagen 2015’ på Bella Sky, hvor Peter Brüchmann var moderator:

”Varm og skarp moderator! Førte os fint igennem dagen”

”Meget skarpe og relevante spørgsmål til oplægsholderne og en fin spørgsmåls dialog med salen”

”Gik derfra boostet med nye tanker og idéer til hvordan jeg kan blive en High Performance Leder.”