Sportens Største Ledere

     

HEMMELIGHEDEN BAG STORE PRÆSTATIONER

Har Pep Guardiola og Alex Ferguson en særlig trylleformular? Var det magi, der lå bag Vince Lombardi, Johan Cruyff og Phil Jacksons store epoker i hver sin idrætsgren?

Mikael Trolle og Peter Brüchmann afdækker i bogen ’Sportens Største Ledere’ fra 2014 hemmelighederne bag nogle af de største og mest varige succeser i sportens historie – og de bygger bro mellem bold og business ved at se på, hvad der fremmer store præstationer. Bogen og foredraget handler om ledelse – mere end bare sport. I foredraget får man et uhyre konkret og operationelt blik i, hvad præstationsledelse handler om. Og hvordan man skaber miljøer, hvor fokus på præstationen og udvikling af individet fremfor et ensidigt fokus på resultatet ender med at skabe de største – resultater. Dermed er både bog og foredrag også det hidtil mest ambitiøse og detaljerede bud på, hvordan sportens verden kan bruges i en større ledelses-kontekst – og en af de mest konkrete beskrivelser af den sande præstationsledelse.

Brüchmann og Trolle har i hver sin verden i årtier beskæftiger sig med ledelse både på de tungeste sportsbaner og i store organisationer. De gør i dette foredrag op med den traditionelle ledelse styret af måltal, regneark og ydre motivation og fokuserer på de ægte niveauer i motivationen.

Uanset om det handler om at lede og inspirere Michael Jordan, Joe Montana, Michael Laudrup eller Lionel Messi, går vejen ikke gennem magi, men gennem motivation, individuel ledelse og systematisk arbejde med mennesket frem for spilleren. Foredraget ’Sportens største ledere’ er et både underholdende, inspirerende og særdeles velfunderet bud på, hvad der fører til varig succes i ambitiøse organisationer. Foredraget kan bookes med både Trolle og Brüchmann - og med de to enkeltvis.

Kronik på b.dk

Kontakt evt. High Performance Institute for yderligere om Peter Brüchmanns foredrag: www.highperformance.dk